BBCUkrainian.com
Російська
Румунська
Інші мови

Останнє поновлення: четвер, 10 серпня 2006 p., 14:08 GMT 17:08 за Києвом

Перешліть цю сторінку другові Версія для друку
Форум: чи вас зачепили події в аеропортах?

аеропорт
Британська поліція та спецслужби повідомили про розкриття змови, яка мала на меті вчинити терористичний акт, небачених раніше у Британії масштабів.

Як кажуть поліцейські, терористи хотіли підірвати до дев'яти літаків одночасно, пронісши на борт газовані напої, які мали б містити вибухівку.

У результаті розкриття змови і спецоперацій, авіварейси до лондонських аеропортів призупинено і сотні тисяч людей, які мали б вирушити у відпустку або повернулися додому, або чекають у приміщенні терміналів.

Чи маєте ви якийсь досвід хаосу у лондонських аеропортах? Чи ви планували летіти до Лондона і не змогли цього зробити?

Ви можете поділитися своїм досвідом і враженнями, скориставшись формою праворуч.

Ні, мене, слава Богу, вони не зачепили, але я хочу висловити свою думку з приводу терактів, які, знову ж таки, слава Богу не здійснилися. Мені здається, що скоро терористи будуть мати успіх у своїх планах. Тероризм - це найгірший спосіб ведення боротьби. Терористи, як "діти брутально-тотального антиамериканізму", спочатку вони безлаберні, а потім набираються досвіду і стають сильнішими. З кожним "програшем" вони не слабішають, мені здається, навпаки. Посудіть самі, людські ресурси ісламу нескінченні. Інша справа психічні ресурси кожного з американців і жителя "посольства Сполучених Штатів" - Великої Британії можна перелічити кількістю терактів. Це потрібно просто осягнути розумом, що ця боротьба проти терору у будь-якому випадку не буде плідною. Вона буде радше плідною для Смерті. Потрібно просто зупинитися і подумати, що ми зробили не так. Намагатися розібратися в конфлікті, вирішити його і т. д. Насилля насиллям аж ніяк не погасити. З ісламиським народом це зробити, фактично, неможливо. Проблему в цьому конфлікті я бачу тільки в одному - уряд США, їх жадоба та гроші.
Микола Іващенко, Київ - Потсдам

Інформація про розкриту змову викликає сумніви, а також викликає підозру про причетність відповідних спецслужб до її появи з метою відволікти увагу громадськості від більш суттєвих проблем у світі.
Олександр, Київ

Звичайно, дані події наводять просто жах, спонукають до різних уявлень в свідомості. Кажуть: "Неминучого неуникнути, його можна тільки перемогти", але це не можна сказати про безпеку громадян світу. Єдиною, на мій погляд, причиною цих подій є відверто урзупаторське та зверхньо-цинічне відношення Урядів США до інших держав, народів, націй і культур. Таке відношення не може бути пробачене - "Поводься з іншими так, як би ти хотів щоб поводились з тобою". прпоте найстрашнішим є те, що платою за це є життя невинних людей, дітей... Може б краще було б щоб лідери держав і терористичних організацій зустрілись на форумі під егідою ООН де б відкрито та відверто обговорили ситуацію з тероризмом, шляхи її вирішення, таким чином попередивши сотні чи тисячі смертей. Спецслужби явно недоопрацьовують - як і де змовники могли виготивити таку вибухівку, це попередження було запізнілим і, видається мені, зовсім випадковим.
Роман, Київ

Читайте також

Перешліть цю сторінку другові Версія для друку

RSS News Feeds

BBC Copyright Logo ^^ На початок сторінки

Головна сторінка| Україна| Бізнес | Світ| Культура i cуспільство| Преса|Докладно| Фотогалереї| Learning English| Погода|Форум

BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>

Технічна допомога|Зв’язок з нами |Про нас|Новини е-поштою|Права та застереження