(ВИДЕО) Тарчуловски сам си влезе во полициското возило за да биде одведен во домашен притвор

by Биљана Јовановска 0

Попладнево пратениците Крсто Мукоски, Сашо Василевски и Арнаудов беа однесени во истражниот затвор во Шуто Оризари, додека Јохан Тарчуловски, Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски беа однесени во своите домови во домашен притвор.

Сите беа носени без лисици на рацете, дел во полициски комбиња, додека Јохан Тарчуловски сам си отиде кон полициски автомобил, ја отвори врата и влезе за да биде однесен во домашен притвор.

Close
Please support the site
Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)