(ВИДЕО) ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ: И децата на Заев гледаа на тв како го тепаат татко им и пробуваат да го убијат, тие деца нели се важни?!

by Биљана Јовановска 0

Close
Please support the site
Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)