Јапонецот Влав кој научил да црта со Ексел за да не троши пари

by Биљана Јовановска 0

Татсуо Хориучи е пензионер кој многу сакал да црта, ама бил малку повеќе скржав и не му се трошеле пари на боја и хартија. Видел, не видел, научил дека е можно да црта со Микрософт Ексел. После 10 години вежбање, прави неверојатни ремек дела. Е сега уште да успее да продаде некое, би бил ептен среќен.

Close
Please support the site
Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)