Ако го решите ова, вие сте генијалци: Со 4 линии поврзете ги сите точки (видео)

by Биљана Јовановска 0

Ова е специфична загатка која ќе може да ја решат само оние со висока интелигенција. Потребно ви е парче хартија, на него нацртајте 9 точки, како што е на сликата и пробајте да ги поврзете со 4 прави линии сите девет.

Во видеото се покажани и неколку неправилни начини како се решава овој тест а на крајот го има решението.

Пред да го видите решението, паузирајте го видеото па пробајте да ја решиете загатката.

 

Close
Please support the site
Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)